KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Hacıbebek Ortaokulu

E-Twining projemizde poster anketle belirlendi.

Bu proje 10-14 yaş arası öğrenciler için sıfır atık yönetimi ile ilgili olacaktır. Projemiz, öğrencileri atık kullanımının önemi konusunda bilinçlendirmek için tasarlanmıştır. Öğrenciler atık malzemeler yardımıyla dört oyun tasarlayacak ve bu dört oyunu çevrimiçi araçlar yardımıyla farklı okullardan arkadaşlarıyla oynayacaklardır. Oyun tasarlama aşamasında işbirlikli çalışma becerilerini geliştirip özgün materyal kavramını tanıyacaklardır. Oynanacak oyunlar da bilişsel becerilerini geliştirecektir. Ayrıca öğrencilerin TZV ve TAZOV gibi kurumların ulusal turnuvalarına katılması teşvik edilecektir. Bu projenin nihai ürünü, her ay için farklı oyunların tanımlarına dayalı bir takvim olacaktır.  Projenin logo ve posteri için katılımcı okullar kendi tasarımlarını oylamaya sundu. Oylamayı kazanan çalışmalar projemizde kullanılmaya başlandı.

Yayın: 28.03.2022 - Güncelleme: 28.03.2022 14:12 - Görüntülenme: 301