KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Hacıbebek Ortaokulu

Hacıbebek Ortaokulu

HACIBEBEK MAH. HACIBEBEK KÜME EVLERİ NO 82A TÜRKOĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Ulaşım personelin kendi imkanlarıyla sağlanmaktadır.
Hacıbebek Mahallesi-Hacıbebek Köyü-Türkoğlu/K.Maraş
İle 26 km uzaklıkta İlçeye 8 km uzaklıktadır
satranç,futbol
Diğer Hususlar
Okulumuz ilk olarak 1960 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Daha sonra eskimeye bağlı olarak eski okul binamız yıkılmış. Tam karşısına yeni okul binamız prefabrik olarak inşa edilmiştir. Bu binamız 2018 den beri kullanılmaktadır.Şu andaki okulumuzun yerine yeni bir okul yapılması planlanmaktadır.Süreç halen devam etmektedir.